Podcast "De eso no se habla"

  • 14-04-2024 19h h

D'això no se'n parla és un podcast documental: explica històries sobre silencis… i sobre com els trenquem.

En este espectacle es fa en viu. El podcast de la veu íntima, de les històries xiuxiuejades.,

Qué vol dir un podcast documental en viu? La veu del programa, Isabel Cadenas Cañón, narrarà un episodi davant del públic, amb àudios de l'episodi, amb música en viu interpretada per la compositora i música Sara Muñiz, i amb un acompanyament visual realitzat expressament per Paula Morais per a aquest espectacle.

Com si l'escoltares amb auriculars, però amb els ulls oberts, i amb l'energia del directe. En acabar l´espectacle, tindrem una xerrada amb la protagonista de l´episodi.

Com ens agraden les sorpreses, no sabràs quin episodi presenciaràs fins que arribes a la sala, per guardar l'emoció fins a l'últim minut. El que sí que et podem dir és que l'hem preparat específicament per al lloc i la data de l'espectacle. I, a més, el que passe a la sala no s'enregistra, així que serà només per a les persones assistents.

Quin episodi et tocarà? A quin protagonista coneixeràs? Quin silenci trencarem juntes?

--

Este acte s'inclou en el projecte Les Fosses del Franquisme un projecte multidisciplinar realitzat des de l'Arqueologia, l’Antropologia i la Memòria Històrica i impulsat per tres departament de la Diputació de Valencia: Delegació de Memòria Històrica i l’Àrea de Cultura, amb els Museus de Prehistòria i L’ETNO. 

Els dos museus  ha produit les exposicions:  Arqueologia de la Memòria. Les fosses de Paterna, organitzada pel Museu de Prehistòria de València, i 2238. Paterna, Lloc de perpetració i memòria, organitzada per L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, totes dues contribuiran a enfortir el pensament crític front a uns fets que no haurien de repetir-se mai més.

    Back to top