Jornades de Portes Obertes de Kelin 2004

  • 05-12-2004 - 06-12-2004
Els dies 5 i 6 de desembre del 2004 es realitzaren les primeres jornades de portes obertes per commemorar la finalització de les obres de consolidació i posada en valor del jacimient. Els tallers tingueren lloc a la Biblioteca i al Saló Cultural.

Projecte de posada en valor de la ciutat ibera de Kelin (Caudete de las Fuentes, València)
Entre els dies 3 i 9 de desembre de 2004 se celebraren les Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer al públic la posada en valor de les restes arqueològiques de la ciutat ibera de Kelin.

Jornades per a escolars
Els dies 3 i 9 tingueren lloc les jornades escolars, on participaren 200 alumnes del CRA Oleana de Caudete de las Fuentes i el Col.legi Alfonso X de Requena. El programa d'activitats incloïa tallers didàctics de teixit, orfebreria, numismàtica, escriptura i un conte, a més de visites guiades al jaciment i la col·lecció museogràfica.

Tallers didàctics
Els tallers didàctics es complementaren amb dues recreacions històriques d'un intercanvi comercial entre púnics i ibers i la cremació d'un cabdill iber 'Iuntibilos'.
Des d'este moment el Recinte Arqueològic de Kelin es pot visitar mitjançant visites concertades amb la mediació de l'Ajuntament de Caudete de las Fuentes (962319002).
Tots els públics
    Back to top