Nova normalitat, préstec i horari estiu Biblioteca

  • Biblioteca
    26-05-2020

HORARI ESPECIAL ESTIU (fins al 30 de setembre)

Dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h.

De l'1 al 15 d'agost la Biblioteca romandrà TANCADANOVA NORMALITAT A LA BIBLIOTECA

És obligatori l’ús de mascareta i hidrogel per accedir a la sala d’estudi (A l’entrada hi ha hidrogel).

No hi ha accés lliure als fons.  El personal de la Biblioteca vos proporcionarà els llibres que necessiteu, encara que siga per fer una ullada al material. Tota publicació que es manipule ha de passar una quarantena de 14 dies. .

Si decidiu fer la consulta en la sala i / o estudi hi ha aforament limitat fins a 20 Per a major seguretat hem disposat desinfectant perquè es netegeu la taula, en cas que ho considereu necessari.

Fotocopiadora / escaner fóra de servei (Si necessiteu qualsevol cosa ens ho digueu i vos ho facilitarem). 

Per a CONSULTA EN SALA i PRÉSTEC DOMICILIARI es RECOMANA telefonar abans al 96 388 3600 per a tindre els llibres preparats. CONDICIONS SERVEI DE PRÉSTEC

Publicacions prestables sense data límit d’edició:

  • Publicacions infantils
  • Còmics (excepte els considerats “Joies bibliogràfiques")
  • Novel·les
  • Pel·lícules


Publicacions prestables amb data límit d’edició:

  • Monografies posteriors a l’any 2000. Es farà una valoració prèvia de cada petició de préstec. L’avaluació es realitzarà en base a: possibilitat d’aconseguir un altre exemplar, edició, versió electrònica, consideració de “clàssic”…

Publicacions exemptes de préstec: enciclopèdies, atles, cartes arqueològiques, catàlegs exposicions, literatura gris (documents que no es distribueixen pels canals habituals: tesis, comunicacions a congressos, informes…), publicacions del Museu (estan totes en accés obert)…

Requisits préstec domiciliari: Nom i cognoms, adreça, teléfon, DNI (fotocopiat  o escanejat), correu electrònic (amb el correu que envieu indicar la possibilitat de rebre informació Biblioteca).

 

Préstec

Et pots endur en préstec fins a un màxim de 5 documents. Els llibres d’estudi tenen un préstec de 7 dies i les publicacions infantils, còmics, pel·lícules i novel·les de 15.

El retard en la devolució implicarà la suspensió de nous préstecs.

Renovació

Es pot renovar el préstec dels documents fins a un màxim d’un mes de temps, sempre que no hi haja cap reserva i que no tingues cap suspensió, ni posseïsques documents amb el termini de devolució vençut.

En cas de no poder fer la devolució en temps i hora, s’haurà d’avisar a la Biblioteca al telèfon 96 388 3600 o renovar online quan estiga en marxa el mòdul de circulació en el Sistema de Gestió Bibliotecària (SIGB) d’AbsysNet.

 

Reserva de llibres

Si interessa un document que està prestat es pot reservar.

Consulta el catàlg de fons: http://bibliopac.dival.es/abnetopac20/abnetcl.exeTots els públics
    Back to top