Curs d'exposicions temporals, museu i societat

  • 25-12-2015 - 27-11-2015
El Museu de Prehistòria de València i el Servei de Formació de la Diputació de València, organitzen el curs Patrimoni Arqueològic, Exposicions Temporals i Societat, els pròxims dies 25, 26 i 27 de novembre, dins del desenvolupament del Pla de Formació Local de 2015.

Amb aquest curs es proposa una aproximació al fet expositiu que analitze els problemes de la seua gestió, els seus elements constitutius, les fases de producció, l’aprofitament didàctic i sociocultural, i les estratègies per a la seua promoció.

Aquesta iniciativa està dirigida a tècnics i responsables municipals de les àrees de cultura, i a professionals i treballadors de l’àrea de patrimoni i de l’arqueologia, gestors culturals, animadors socioculturals, com també a tots els ciutadans interessats per la gestió del patrimoni.

El curs es compon de sessions de treball als matins, subjectes a inscripció, i conferències lliures, dirigides al públic en general, que es desenvoluparan per les vesprades els dies 25 i 26, a partir de les 16:30 hores, a la Sala d’Actes Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència, i que compten amb la participació de reconeguts especialistes d’àmbit nacional.

    Back to top