Dia Internacional dels museus i La Nit europea dels Museus 2006

  • 20-05-2006

Dissabte 20 de maig, amb motiu de la celebració de La nit dels museus, esdeveniment que s'organitza en tot Europa, el Museu de Prehistòria de València va oferir al públic assistent una vetlada per al record. La nit es va iniciar amb la visita a l'exposició temporal Fills de Crono. Vasos grecs del Museu Arqueològic Nacional i va continuar amb una representació teatral al voltant del vi en el món clàssic, amb especial referència al déu Dionís, a la libació que es realitzava en el seu honor i al simposi.

També es va comptar amb la col·laboració de la Escuela de Viticultura y Enología de Requena, que van explicar al públic el procés seguit en l'elaboració experimental de tres tipus de vi a la manera de la Grècia clàssica: mediterrani, de roses i negre grec. Estos vins es van degustar al llarg de la vetlada teatral acompanyats d'una selecció d'aliments que solien estar presents en els simposis.

Tant l'organització i muntatge, com l'escenografia, vestuari i posada en escena va anar a càrrec del propi personal del museu.

Tots els públics
    Back to top