Dia de les Biblioteques : un riu de cultures, una gimcana de civilitzacions

  • Biblioteca
    22-10-2022 - 23-10-2022 10:00 h
22 i 23 d'octubre

Celebra amb nosaltres el Dia de les Biblioteques.

La Biblioteca del Museu de Prehistòria de València commemora el Dia de les Biblioteques, aptes per a tots els públics, amb una activitat molt dinàmica: una divertida gimcana en la qual podran participar tots els xiquets i xiquetes que vulguen, juntament amb les seves famílies.

La Biblioteca obrirà les seves portes a tothom i ho farà amb una activitat molt especial, destinada al públic familiar, en la qual navegant a través de rius, mars i oceans descobrirem les primeres civilitzacions, les quals ens van deixar construccions espectaculars i els primers testimonis escrits.

T'agradaria saber de quines civilitzacions/cultures es tracta i com eren?. Si és així,  tens una cita el 22 i 23 d'octubre per a recórrer “un riu de cultures, una gimcana de civilitzacions”!


L'activitat consistirà en un joc d'enigmes i de cerca en els llibres de la Biblioteca Infantil perquè tothom conega com vivien les diferents civilitzacions i descobrisca moltes més curiositats sobre les primeres cultures que habitaren el món.

Horari: de 10 a 14 h. (La gimcana es realitzarà a les 10.30, 11.45 i 13.00 h.). La primera activitat serà en castellà i les altres dues en valencià.

Edat recomanada: a partir de 5 anys.

Aforament limitat a 40 persones per activitat.

No t'ho pots perdre!

T'esperem!
Tots els públics
    Back to top