Iberfesta Olocau 2013

  • 15-06-2013 - 16-06-2013
El passat 15 i 16 de juny es van celebrar les I Jornades de portes obertes en el Puntal dels Llops (Olocau) amb el títol Iberfesta Olocau, organitzades pel Museu de Prehistòria de València en col•laboració amb l'Ajuntament d'Olocau. Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte del Museu i dels municipis que formen part la Ruta dels Ibers-València per a difondre el patrimoni ibèric. 
Durant les jornades es proposaven diverses activitats tant al jaciment com a la localitat. Els assistents van poder visitar el Puntal dels Llops acompanyats per un monitor, participar en els diversos tallers didàctics del Museu i de l'Escola Taller Laurona de Llíria o recórrer la Fireta de la Ruta dels Ibers, on van participar el Museu de Prehistòria i els municipis que formen part de la ruta mostrant els seus productes tradicionals i informant sobre els seus jaciments i museus. 
A més, en la Casa de la Senyoria, es va inaugurar l'exposició Vine a conéixer els ibers edetans, fruit del treball conjunt entre el Museu de Prehistòria de València i l'alumnat dels col•legis C.R.A. Alt Carraixet (Olocau-Gátova) i el C.P. Castillo del Real (Marines). 
Finalment, a la nit es va poder gaudir de l'espectacle de llums i ombres Territori edetà que la companyia Teatres de la Llum va interpretar amb alguns alumnes dels col•legis d'Olocau-Gàtova i Marines. 
http://www.youtube.com/watch?v=oiKVxCylhek
 
Tots els públics
    Back to top