Concurs de Fotografia Digital Fotoibers 2013

  • 03-2013
La Diputació de València, a través del Museu de Prehistòria de València, convoca l'I Concurs de Fotografia Digital Arqueològica sobre la Ruta dels Ibers València.

Captura el Passat!

El nostre objectiu és difondre el Patrimoni Arqueològic d'Època Ibèrica per mitjà d'obres artístiques que expressen el valor del passat en la Societat Valenciana de hui.

Concursa amb una fotografia de temàtica arqueològica, Una imatge presa en un dels jaciments d'època ibèrica que formen part de la Ruta dels Ibers València: Castellar de Meca de Ayora, El Molón de Camporrobles, Los Villares de Caudete de las Fuentes, Castellet de Bernabé i Tossal de *Sant Miquel de Llíria, Tos Pelat de Moncada, La Bastida de les Alcusses de Moixent, Puntal dels Llops d'Olocau i La Senya de Villar del Arzobispo.

En una primera fase el Jurado seleccionarà un màxim de 40 participants que passaran a una segona fase, que inclourà la realització de noves fotos als jaciments. Per a conèixer els detalls consulta les bases del concurs en el formulari d'inscripció.

Els seleccionats participaran en una exposició col·lectiva i podran guanyar premis en metàl·lic!!

La data límit és el 31 de maig

Envieu vostra foto digital a través del formulari d'inscripció. En el trobareu la informació sobre les bases del concurs i com accedir als jaciments.

Estigueu atents a les novetats: els ajuntaments proposaran dates de visita i premis per a les fotos dels seus jaciments!

Recordeu que Castellar de Meca, Los Villares, Castellet de Bernabé, Tossal de Sant Miquel i Tos Pelat tenen condicions especials de visita.

La data límit és el 31 de maig

Envieu vostra foto digital a través del formulari d'inscripció. Punxa en el dibuix.
    Back to top